Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta astazi sesizarea PDL referitoare la legea privind restituirea proprietatilor, act normativ pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament, informeaza Jurnalul.ro.
Prim-vicepresedintele democrat-liberal Liviu Negoita a anuntat pe 22 aprilie ca PDL va ataca la CCR aceasta lege, invocand motive de neconstitutionalitate atat procedurale, cat si de fond.

"Sunt doua tipuri de motive: motive de fond si motive de procedura. Daca ar fi sa ne referim la motive de procedura, prin aceasta asumare, noi spunem ca se incalca Decizia 1431/3.11.2010 a CCR si anume: angajarea raspunderii de catre Guvern in fata Parlamentului in temeiul art. 114 din Constitutie este neconstitutionala, intrucat proiectul se afla in proces de legiferare la Senat”, a declarat Liviu Negoita.

Citi mai multe pe Jurnalul.ro.

Sursa foto: captura jurnalul.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri