Consilierii prezidentiali care au participat la lansarea filialei Miscarii Populare- Galati au venit la eveniment cu masinile oficiale, purtatorul de cuvant de la Cotroceni precizand ca aceasta este conform cu regulamentul SPP, in cadrul protectiei "24 de ore din 24" care li se asigura, anunta Mediafax.
Consilierii prezidentiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu si Daniel Funeriu au venit, miercuri seara, la Galati, la lansarea filialei locale a Miscarii Populare, cu trei autoturisme Mercedes, care au fost parcate in curtea Muzeului de Stiinte ale Naturii, unde s-a desfasurat evenimentul.

In conferinta de presa care a urmat dezbaterii intre conducerea fundatiei si sustinatorii din Galati, jurnalistii i-au intrebat pe Sebastian Lazaraoiu si Cristian Diaconescu despre masinile cu care acestia au venit si care ar fi masinile de serviciu, apartinand Administratiei Prezidentiale.

La remarca jurnalistilor ca va aparea o stire ca liderii Miscarii Populare au venit la Galati cu masinile de serviciu, Sebastian Lazaroiu si Cristian Diaconescu nu au negat, insa au evitat sa raspunda concret.

Intrebat cine va deconta costul combustibilului, Cristian Diaconescu a raspus: "Bun! Am rezolvat-o...".

"Potrivit regulamentului organizare si functionare al SPP, care are caracter secret, pentru consilierii prezidentiali care au rang de ministri, ca si pentru toti ceilalti ministri, se asigura protectie SPP pentru deplasarile lor. Acestea se fac cu masini verificate de SPP si aflate sub protectia Serviciului. Acest lucru este valabil pentru orice fel de deplasari, protectia fiind permanenta, 24 de ore din 24", a declarat Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, solicitat sa comenteze aceasta situatie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri