Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, la Congresul UDMR, ca i-a crescut inima cand a vazut culorile galben si albastru din steagul secuiesc, aceleasi ca ale PNL, spunand ca premierul Ponta, care "pana nu de mult avea o mica alergie la portocaliu, azi e rezervat la galben si albastru", scrie Mediafax.

Antonescu si-a inceput discursul spunand ca nu va vorbi in calitate de persoana, ci in calitate de presedinte al PNL si ca nu a adus niciun cadou la Congresul UDMR.

"Va doresc viata lunga si, asa cum se spune, implinirea tuturor dorintelor. Nu v-am adus niciun cadou, sunt un pic stanjenit pentru ca la Congresul PNL presedintele Kelemen ne-a adus un cadou (steagul secuiesc - n.r) care a fost primit cu simpatie si respect. L-am perceput, l-am inteles si il pastram foarte bine pentru ca nu dai unui adversar steagul tau. Nu am fost niciodata dusmani, este foarte pretios pentru noi", a spus Antonescu, referindu-se la steagul secuiesc pe care l-a primit cadou de la liderul UDMR la Congresul PNL.

Liderul PNL a mai spus ca i-a crescut inima vazand la Congresul UDMR cele doua culori din steagul secuiesc, galben si albastru, aceleasi ca ale PNL.

"Mi-a crescut inima vazand cele doua culori. Astazi si intotdeauna, galben si albastru sunt niste culori dragi. Sunt uimit ca premierul, care pana nu demult parea a avea o mica alergie la portocaliu, astazi este rezervat fata de galben si albastru. Nu am nicio problema cu asta, dar am o problema cu dorinta domniei sale de mai mult rosu. Nu, rosu e destul", a declarat liderul PNL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Dancila: PSD va contesta votul prin corespondenta pentru turul II