Romanii nemultumiti de salariile oferite in tara pot aplica la joburi in Europa sau Statele Unite. In aceasta perioada, angajatori englezi, dar si americani au disponibile aproape 100 de locuri de munca pentru romani in domeniul hotelier, salariile depasind adesea 1.000 de euro pe luna, scrie Adevarul
Stiri pe aceeasi tema 12 joburi care ar trebui sa evolueze sau sa dispara pentru totdeauna..... Peste 12.000 de locuri de munca sunt disponibile in urmatoarea saptama... Astfel, un club privat din Palm Beach din statul Florida pune la bataie 50 de joburi temporare pentru romani (noiembrie 2013 – mai 2014), in timp ce angajatori din Marea Britanie cauta romani vorbitori de limba engleza care sa asigure toate serviciile in hoteluri.

Pentru a obtine joburile scoase la concurs, candidatii romani trebuie sa aiba experienta de lucru in restaurante, sa aiba cunostinte solide de limba engleza si sa fi fost angajati cu carte de munca cel putin sase luni. Viitorii angajati vor beneficia de cazare gratuita in Palm Beach si vor fi platiti cu peste 10 dolari pe ora.

Afla mai multe din Adevarul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri