Brasovul vrea sa obtina titlul de Capitala Culturala Europeana si are nevoie de cel putin sapte evenimente de amploare. La festival au participat nume mari printre care Julio Iglesias, Cristina Aguilera sau Pink, relateaza Adevarul.ro.

TVR-ul a anuntat ca nu are bani pentru organizarea festivalului, dar nici nu a vrut sa cedeze marca autoritatilor locale, care ar fi fost dispuse sa organizeze in continuare festivalul. Pentru a pastra oarecum traditia Primaria Brasov vrea sa organizeze Festivalul „Remember Cerbul de Aur“.

„Vrem sa facem un festival la care sa participe o parte dintre cei care s-au lansat la acest eveniment si apoi au devenit celebrii, cum ar fi Julio Iglesias, care a participat in concurs din partea Spaniei in anul 1969, sau Christina Aguilera care, la doar 17 ani, in 1997, pasea pe scena Cerbului de Aur in calitate de concurenta din partea Statelor Unite. Am discutat si cu renumitul naist Nicolae Voiculet, cel care de fapt ne-a dat aceasta idee, si care si-a aratat disponibilitatea de a ne ajuta sa luam legatura cu o parte dintre cei care au concertat la Brasov. O sa discutam cu cei de la TVR sa ne puna la dispozitie filmari de atunci si ar putea fi un eveniment inedit si care ar putea atinge dimensiunea vechiului festival”, a explicat viceprimarul Adrian Atomei.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro.

Sursa foto: Arhiva Adevarul

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Romanii "ataca" din nou muntele. Traficul se aglomereza pe DN1