Un numar de 17 dosare penale au fost deschise de politistii bucuresteni in urma controalelor facute in noaptea de sambata spre duminica la cluburi, terase si restaurante din Centrul Vechi, majoritatea infractiunilor constatate fiind de natura economica, potrivit unor oficiali din Politia Capitalei.
Politistii au descoperit, printre altele, localuri care aveau la vanzare bauturi fara acte de provenienta, dar si cazuri in care muzica ambientala era difuzata fara drepturi de autor, potrivit Mediafax.

De la firmele gasite in neregula au fost confiscate marfuri in valoare de aproximativ 200.000 de lei, au mai precizat sursele citate.

Oamenii legii au verificat in total 14 cluburi, terase si restaurante.

Tot in Centrul Vechi au facut controale si politistii Brigazii Rutiere Bucuresti, care au dat 25 de amenzi contraventionale, au retinut trei permise si au retras un certificat de inmatriculare.

La actiunile din noaptea de sambata spre duminica au participat peste 120 de politisti, dar si inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Munca al Municipiului Bucuresti si Garda Nationala de Mediu Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri