Fostul premierul italian Silvio Berlusconi a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare in dosarul "Rubygate" si nu va mai avea dreptul sa detina functii publice niciodata, relateaza presa italiana.
Berlusconi a fost gasit vinovat de trafic de influenta si sex cu o prostituata minora, relateaza Mediafax.

Procurorii cerusera condamnarea la sase ani de inchisoare a fostului premier italian Silvio Berlusconi, judecat la Milano pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale contracost cu adolescenta Karima El Maghroug, supranumita de presa drept "Ruby", inainte ca aceasta sa aiba 18 ani.

In plus, Berlusconi a fost gasit vinovat ca, in calitatea de premier, ar fi intervenit la politie pentru eliberarea din detentie a adolescentei, mintind ca aceasta era nepoata fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak.

Silvio Berlusconi va contesta la instanta superioara sentinta Tribunalului din Milano de condamnare la sapte ani de inchisoare, relateaza pagina online a agentiei ANSA.

"Condamnarea depaseste orice logica", a reactionat avocatul Niccolo Ghedini. "Noi am spus de doi-trei ani ca acest proces nu putea avea loc la Milano", a precizat avocatul.

"Vom face apel in termen de 40 de zile", a subliniat Ghedini.

"Este o rusine, este o sentinta politica, nu are nicio legatura cu justitia", a reactionat reprezentanta PdL, Daniela Santanche.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri