Are doar 23 de ani si un zambet care topeste cu siguranta toate inimile. Putini banuiesc ca in spatele tinerei elegante si delicate se ascunde o poveste de viata impresionanta, izbanzi dobandite prin enorm de multa munca intr-o lume in care femeile care reusesc sunt extrem de putine. „Hai sa vedem daca vrei sa fii intr-adevar in armata”.

Cu ochii plini de lumina, femeia care tocmai a absolvit „with honors” cea mai prestigioasa scoala militara din lume intoarce capul inapoi, la ziua in care o eleva de clasa a VIII-a a unei scoli din Bucuresti a intalnit un om si o poveste care i-au schimbat definitiv viata. „Am aflat de liceul militar cand eram in clasa a VIII-a, a venit un domn de la liceu si ne-a prezentat liceul, ne-a spus „Avem instructie, dar avem si profesori foarte buni”.

Tata a fost subofiter in armata, am avut un fel de contact cu armata si stiam cam care e stilul de viata, si cand am auzit am spus ca asta vreau sa fac, pentru ca stiam ca in liceul militar o sa pot sa fac si sport, si invatatura, si atunci m-am uitat la profilul scolilor militare, al liceelor militare, si mi-a placut”, rememoreaza Larisa.

Citeste si:

Cititi mai multe pe Adevarul.ro.