Presedintele Traian Basescu, ministru al Transporturilor in mandatul de premier al lui Radu Vasile, si-a exprimat regretul fata de decesul sefului sau de cabinet din perioada 1998-1999, scrie Jurnalul.ro.
"Incep prin a exprima condoleante familiei fostului premier Radu Vasile. Si sa exprim in acelasi timp regretul meu profund pentru trecerea in nefiinta a lui Radu Vasile. Nu pot sa nu va spun ca a fost un prim-ministru intr-o perioada extrem de dificila, intr-o perioada cand ne puneam problema daca Romania intra in incetare de plati sau nu si cu toate acestea a gasit resurse si inteligenta sa spuna 'da' unor programe care astazi sunt implementate sau in curs de implementare", a spus presedintele, intr-o declaratie sustinuta la Aeroportul International "Henri Coanda", inaintea deplasarii la Conferinta privind Ocuparea Tinerilor, care se desfasoara la Berlin.

El a afirmat ca Radu Vasile a fost un prim-ministru care a marcat epoca lui, dar si perioada de dupa. "A fost un prim-ministru bun pe care Romania l-a avut intr-o perioada extrem de grea", a mai spus Traian Basescu.

Cititi mai multe pe Jurnalul.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri