Omul de afaceri Nicolae Cristescu a anuntat ca a semnat contractul de vanzare-cumparare cu actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, si a devenit impreuna cu asociatul sau, Adrian Zamfir, noii proprietari ai gruparii giulestene.
"Este un moment istoric. Dupa o lupta seculara s-a semnat contractul de vanzare-cumparare a clubului Rapid. Ma bucur ca s-a concretizat acest vis al rapidistilor. Sper sa ducem Rapidul acolo unde vor toti suporterii. Este un contract de vanzare-cumparare atipic, pentru ca practic noi ne-am asumat niste datorii, iar vazatorul, George Copos, n-a incasat nimic. Ba chiar ramane si el cu niste datorii. In acelasi timp, noi practic n-am cumparat nimic, nici stadion, nici baza sportiva, ci doar un brand. De aceea spun ca este un contract atipic. Suma tranzactiei a ramas aceeasi. Insa important este ca finalul este unul fericit", a spus Cristescu, potrivit Mediafax.

Intrebat cum se vor imparti actiunile intre el si Adrian Zamfir, Cristescu a raspuns: "E problema noastra cum sunt impartite actiunile. Noi suntem parteneri egali, asa am plecat de la inceput si asa vom ramane".

Ramas bun, "Visinii", si sper sa aud despre voi numai de bine! Liga Campionilor va asteapta!


Omul de afaceri George Copos a postat pe blogul sau un mesaj dupa ce a cedat pachetul de actiuni detinut la FC Rapid, in care isi ia ramas bun de la gruparea pe care a condus-o timp de 20 de ani, exprimandu-si convingerea ca noua echipa de finantatori va realiza mai mult decat el.

Ma bucur ca am reusit astazi sa semnam actele care consfintesc venirea la Rapid a unei noi echipe de finantatori. Sunt convins ca noua echipa va face mult mai mult decat am facut eu. Toate conditiile sunt create in acest sens. Trebuie doar munca, vointa si intelepciune. (...) Timp de 20 de ani am mers impreuna, urmarind teluri comune. Acum am ajuns la raspantie. Drumurile noastre se despart. Asa e in viata, se intampla. Mai departe avem de realizat obiective diferite. Rapid are de CASTIGAT, eu am de EDIFICAT. Despartindu-ne, vom putea fi mai performanti, fiecare dintre noi. Ramas bun, 'Visinii' si sper sa aud despre voi numai de bine! Liga Campionilor va asteapta!", se arata in mesajul publicat de Copos.

Omul de afaceri trece in revista palmaresul echipei giulestene in perioada in care aceasta a fost finantata de el, isi reaminteste momentul in care s-a intalnit cu Rapidul - "ingropat pana la glezne in glodul de pe baza Pasteur, glod pe care il spalau cu apa de la cismea" - si rezuma astfel cei "20 de ani tumultuosi" petrecuti alaturi de clubul pe care l-a numit "Farmecul Vietii": "Au fost de toate: campionate, cupe si supercupe castigate, esecuri inexplicabile, Europa, necazuri, drame, lacrimi, TAS, zambete, veselie, durere, fericire, impliniri, deziluzii, nume consacrate, 'lupi tineri' care au confirmat, altii care nu au confirmat, Galerie, brichete, petarde, arbitri, jandarmi, trofee, aclamatii, huiduieli, sarutari, imbratisari, steaguri, imnuri, in concluzie 'Farmecul Vietii'!".

George Copos si criza: Lectiile si regretele omului de afaceri


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri