Peste 3.200 de someri vor participa, in luna august, la 155 de programe de formare profesionala, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Potrivit ANOFM, la cele 155 de programe organizate in luna august vor participa 3.222 de persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite.

Cele mai multe cursuri vor fi organizate in judetele Iasi (225 persoane), Dambovita, Brasov (cate 168), Vaslui (166) si Calarasi (165).

Meseriile cele mai solicitate pentru care se organizeaza programe de formare profesionala in luna august sunt: operator introducere, validare si prelucrare date (401), agent de securitate (257), bucatar (207), lucrator in comert (204), ospatar, chelner, vanzator in unitati de alimentatie publica (171), comunicare in limba engleza (164), instalator instalatii tehnico-sanitare si de gaze (126) si operator confectioner industrial (113).


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri