Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul declaratiei de presa privind readucerea lui Omar Hayssam in Romania, ca deocamdata nu pleaca in concediu, adaugand ca mai are "treaba", desi in urma cu o saptamana spunea ca va pleca la Neptun dupa intoarcerea din vizita la Chisinau.
"Mai am treaba", a raspuns Basescu, razand, fiind intrebat de jurnalisti, la finalul declaratiei de presa de la Palatul Cotroceni, daca pleaca in aceste zile in concediu la Neptun, scrie Mediafax.

Seful statului a afirmat in urma cu o saptamana ca va pleca in vacanta la Neptun dupa ce se va intoarce din vizita oficiala la Chisinau, efectuata miercuri, 17 iulie.

El spunea atunci ca prefera sa mearga la vila de protocol de la Neptun pentru ca, daca ar merge in alta parte, pe o plaja publica, s-ar ajunge la aparitia in ziarele de scandal a unor poze cu el in aceasta ipostaza.

"Vrei acuma sa merg pe o plaja publica sa apar in toate ziarele de scandal cu poze?", a spus el.

De asemenea, intrebat de ce nu merge in concediu in strainatate, presedintele a raspuns ca a fost plecat destul in afara tarii. "Am fost la viata mea destul in strainatate", facand referire la cariera sa de capitan de vas.

Basescu a mai spus ca isi doreste sa ajunga in aceasta vara si la munte, in Covasna. "Ei, cum sa imi scape toata vara?!", a spus presedintele, intrebat daca nu va merge si la munte, la vila de protocol de la Covasna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri