Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati joi in Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocosi, relateaza portalul OregonLive.com, citat de Mediafax.
[UPDATE] VEZI reactia Casei Regale

John Wesley Walker, fost ajutor de serif in Coss County, si Irina Walker (foto) au organizat cel putin zece lupte de cocosi la ferma lor din apropiere de Irrigon, in statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului.

Potrivit acuzarii, luptele implicau zeci de cocosi, echipati cu cutite sau alte obiecte taioase atasate de picioare, luptand pana la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane.

Un arbitru supraveghea luptele si concesionarii vindeau bere si mancare, iar cei care administrau actiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzarii.

John si Irina Walker - impreuna cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, si Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, si prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, si Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzati de operarea unor jocuri de noroc ilegale si de sacrificarea ilegala a unor animale prin lupta la ferma sotilor Walker din Morrow County.

Pentru fiecare cap de acuzare, ei risca o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari.
Agentii federali au perchezitionat casele si au arestat persoanele acuzate de participare la luptele de cocosi din estul statului Oregon si din Yakima, in Washington.

Alti zece suspecti, toti barbati, au fost arestati in Yakima Valley, la aproximativ 110 kilometri nord-vest de Irrigon.

Sotii Walker si-ar putea pierde ferma, situata la aproximativ trei kilometri sud de Irrigon, deoarece aceasta a fost folosita in scopuri infractionale. Valoarea acesteia era estimata la 170.360 de dolari in 2011.

John Walker, in varsta de 67 de ani, a fost sergent la politia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul serifului din Coos County. El a parasit postul la 30 iunie 2003, iar in ultimii zece ani nu se stie cu claritate ce activitate a desfasurat.

In 2007, Walker s-a casatorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai si a reginei Ana. Principesa Irina, in varsta de 60 de ani, s-a nascut si a crescut in Elvetia si s-a mutat in Oregon in 1983.


Sursa foto: Oregonlive

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri