Guvernul Canadei anunta deschiderea unui nou centru pentru cereri de viza (CCV) la Bucuresti pentru a facilita si simplifica procesul de solicitare a unei vize de intrare in Canada.

Ministerul pentru Cetatenie si Imigrare al Canadei (CIC) isi extinde reteaua de centre CCV in intreaga lume pentru a oferi solicitantilor suport administrativ important inainte, in timpul si dupa ce cererea lor de rezidenta temporara este evaluata de catre un ofiter de imigrare al CIC.

In schimbul unei taxe suplimentare, CCV ofera si alte servicii, inclusiv fotocopii dupa documente, fotografii pentru cereri si accesul la terminale de calculator disponibile pentru cei care doresc sa utilizeze noul proces de depunere a cererilor online.

Centrele CCV nu sunt implicate in procesul de luare a deciziilor si nu sunt autorizate sa furnizeze solicitantilor sfaturi cu privire la vize.

Persoanele care doresc sa solicite o viza de vizitator, un permis de studiu, un permis de munca sau un document de calatorie de rezident permanent pot merge la noul centru CCV din strada Thomas Masaryk nr. 17.

Guvernul Canadei intentioneaza sa creeze noi locuri de munca si sa stimuleze cresterea economica prin atragerea unui numar tot mai mare de vizitatori si studenti straini, precum si de muncitori temporari calificati si imigranti care raspund cel mai bine nevoilor actuale si viitoare ale pietei fortei de munca.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului