Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat ca nu mai are "nicio legatura" cu firma Europroiect SRL si ca, din 1997, cand a fost numit sef al Vamilor nu a mai fost implicat in activitatea de management a acesteia.
" Nu mai am nicio legatura cu SC Europroiect SRL. Actiunile pe care le detineam la aceasta societate comerciala au fost cesionate in favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare va spun ca, din anul 1997 de cand am fost numit secretar de stat, sef al Directiei Generale a Vamilor, nu am mai fost implicat in activitatea de management a respectivei firme. Am renuntat si la calitatea de actionar la aceasta firma pentru a nu lasa loc de interpretari sau pentru a nu se creea un conflict de interese, avand in vedere posibila mea desemnarea in functia de Ministru al Transporturilor", a declarat Sapunaru.

De asemenea, el a mai spus ca Europroiect SRL "nu a avut niciodata contracte incredintate direct de CNADR sau de catre Ministerul Transporturilor", scrie Mediafax.

Deputatul PNL a mai precizat ca cercetarea pe care o face DNA asupra acestei firme " vizeaza direct administratorul firmei, fiind vorba de o presupusa infractiune savarsita anul trecut".

Presa a relatat ca Europroiect SRL, apartinand lui Sapunaru, candidat pentru portofoliul Transporturilor, face obiectul unei cercetari a DNA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri