Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat ca nu-si va lansa candidatura la alegerile prezidentiale saptamana viitoare, la Constanta, el aratand ca la evenimentul respectiv va avea un mesaj privind proiectul sau in calitate de candidat.

Intrebat daca isi va lansa saptamana viitoare candidatura la presedintia Romaniei, Antonescu a negat, scrie Mediafax.

"Nu. Aici sunt doua acceptiuni. Eu am fost desemnat candidat al USL la presedintia Romaniei in 2014 de trei congrese: PSD, PNL, PC. Asta e una si e clara, nu am ce sa va fac. A doua este campania electorala oficiala care dureaza in general o luna si care va avea startul foarte probabil in octombrie 2014. Atunci sigur o sa ma duc la BEC, o sa-mi depun candidatura. In rest nu se intampla nimic", a spus Antonescu.

El a precizat ca la evenimentul de la Constanta va adresa un mesaj care poate fi socotit ca tinand de proiectul sau de candidat.

"Avem un eveniment care inseamna o intrunire mai larga cu multi tineri din partidele ULS la care ma voi adresa cu un mesaj care poate fi socotit ca tinand de developarea viziunii mele, proiectului meu si in calitate de cadidat, dar care nu inseamna nici desemnarea mea acum candidat, ca sunt deja desemnat, nici inscrierea mea in campania oficiala, ca nu e campanie oficiala", a spus liderul PNL.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Mandatul lui Ponta a inceput si s-a sfarsit la presiunea strazii