Patriarhul Daniel a transmis condoleante familiei Anghel, aratand ca moartea lui Ionut este o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca, conform Mediafax.

"Am aflat cu multa mahnire vestea trecerii din aceasta viata intr-un mod atat de tragic a fiului dumneavoastra Ionut, o drama care a indurerat intreaga societate romaneasca. In aceste momente grele de suferinta si durere pentru dumneavoastra si pentru toti cei care l-au cunoscut pe Ionut, va adresam cuvant parintesc de mangaiere sufleteasca si va incredintam de intreaga noastra compasiune", arata patriarhul Daniel in mesajul de compasiune trimis miercuri familiei Anghel.
PF Daniel a transmis ca este alaturi de familia Anghel si se roaga Mantuitorului Iisus Hristos sa ii primeasca in pace sufletul nevinovat.
"Suntem alaturi de dumneavoastra si ne rugam Mantuitorului Iisus Hristos, Care a spus: «Lasati copii sa vina la Mine, ca a unora ca acestia este Imparatia Cerurilor», sa primeasca in pace sufletul nevinovatului copil Ionut si sa-l salasluiasca in lumina si iubirea Preasfintei Treimi. Vesnica lui pomenire din neam in neam! Cu parintesti condoleante si binecuvantari pentru familia indurerata", arata patriarhul Daniel in mesajul de compasiune.
Ionut Anghel, in varsta de patru ani, a murit in 2 septembrie, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.

Sursa foto: http://www.basilica.ro/stiri/


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Criteriul ultimului resort in definirea unei democratii