Analistul politic Cozmin Gusa, actionar majoritar al Realitatea Media, a fost surprins, sambata, de catre angajatii Politiei Rutiere Sibiu in timp ce conducea masina, pe DN 1, in localitatea Apoldu de Sus, cu 108 kilometri la ora, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca Gusa a fost identificat de catre lucratorii Politiei Rutiere in timp ce circula cu viteza in localitate.

"A fost identificat circuland cu 108 kilometri la ora pe Drumul national 1, in localitatea Apoldu de Sus, unde limita de viteza este de 50 de kilometri la ora", a declarat Luciana Baltes.

Potrivit acesteia, politistii au decis suspendarea permisului de conducere pentru 90 de zile si aplicarea unei sanctiuni contraventionale.

Cozmin Gusa a predat permisul de conducere si si-a continuat drumul in baza dovezii de circulatie cu valabilitate de 15 zile pe care a primit-o de la agentii de politie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri