O explozie urmata de un incendiu s-a produs, duminica, la etajul al patrulea al unui bloc de locuinte sociale din cartierul Razboieni al municipiului Pitesti, cel mai probabil din cauza unei acumulari de gaze, in urma deflagratiei o femeie fiind ranita, iar locatarii imobilului fiind evacuati, conform Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, la fata locului s-au deplasat patru autospeciale cu apa si spuma si trei ambulante.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, lt Madalina Epure, deflagratia a fost anuntata la Serviciul Unic de Urgenta 112 de catre locatari.

"La fata locului se actioneaza pentru stingerea flacarilor, sunt mai multe autospeciale la fata locului,au fost mai multe apeluri pe 112 date de locatari care au reclamat ca in bloc s-a auzit o explozie puternica urmata de incendiu, fara a preciza daca sunt sau nu victime", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges, lt Madalina Epure.

In urma exploziei, o femeie a fost ranita suferind arsuri de gradele unu si doi si urmand sa fie transportata la spital, iar cinci persoane au fost intoxicate cu fum.

Citeste si:
Incendiu mare in zona de nord a Bucurestiului
Incendiu mare in zona de nord...

Primele date ale pompierilor arata ca exlozia a avut loc in cartierul pitestan Razboieni, la blocul G1, pe scara C, o cladire de locuinte sociale.

La ora transmiterii acestei stiri, pompierii militari intervin pentru stingerea incendiului, cu patru autospecuale cu apa si spuma.

Primele date arata ca explozia s-ar fi produs in urma unei acumulari de gaze, in timp ce o persoana a incercat sa aprinda aragazul.

Cristian Soare, prefectul judetului Arges, a declarat ca, impreuna cu primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, va cauta solutii pentru cazarea locatarilor din blocul afectat de explozie.

Citeste si:
Incendiu la Spitalul Oradea: 24 de pacienti evacuati, trei cu arsuri
24 de pacienti evacuati si...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Incendiu la un tren de calatori