Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca a discutat in cursul zilei de marti cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si ca s-a "impacat" cu acesta, iar orice disputa va fi pastrata in viitor intr-un cadru privat.

"Ne-am impacat. Am vorbit cu dansul - a trebuit sa plece in Elvetia, avea o vizita programata - am vorbit, air azi in Parlament s-a vazut foarte clar ca majoritatea USL functioneaza foarte bine, ca si pana acum. In ceea ce ma priveste - si sunt convins ca si Crin va face la fel - orice disputa sau neintelegere o pastram in cadru privat", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

El a precizat ca Antonescu ramane candidatul USL la alegerile prezidentiale, in conditiile in care PSD si-a respectat intotdeauna toate acordurile astfel ca nu s-a pus problema nici de aceasta data de o modificare in acest sens.

Anterior, Ponta a asigurat ca romanii nu vor mai auzi din partea sa nicio declaratie care sa genereze tensiune in USL, argumentand ca stabilitatea guvernarii pana in 2016 este mai importanta si adaugand ca el personal va avea grija "sa fie pace".

In ultima saptamana, liderii PNL si PSD, infrunte cu Crin Antonescu si Victor Ponta, au lansat o serie de acuzatii publice reciproce, vorbind inclusiv de riscul ruperii USL si al caderii Guvernului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri