Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat, joi, ca liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu vor ramane impreuna intrucat "ii leaga ciolanul", iar "cainele nu pleaca de la abator", el spunand ca cei doi vor trebui "sa plateasca" deopotriva pentru "toate promisiunile neonorate din campanie".

Liderul democrat-liberal Vasile Blaga s-a declarat, convins, joi, intr-o conferinta de presa la Targu Jiu, ca cei doi copresedinti ai USL Victor Ponta si Crin Antonescu vor ramane impreuna, pe ambii legandu-i "ciolanul", transmite corespondentul Mediafax.
"Cainele nu pleaca de la abator. Ciolanul ii leaga, ii leaga functii cu nemiluita in deconcentrate, si eu ma rog sa-i tina Dumnezeu impreuna, pentru ca impreuna vor trebui sa plateasca pentru toate promisiunile neonorate din campanie", afirma Vasile Blaga.

Presedintele PDL afirma ca USL a promis in campania electorala un milion de locuri de munca, dar nu a reusit sa le mentina nici pe cele pe care le-a mostenit de la fosta guvernare.

Blaga spune ca Romania a devenit campioana europeana doar la inflatie si la scaderea puterii de cumparare, nu la facilitati create investitorilor sau crearea de oportunitati care sa genereze noi locuri de munca.

"Vorbeau de un milion de locuri de munca in patru ani, regula de trei simpla ar fi trebuit sa creeze deja peste 250.000 de locuri de munca, pentru ca guverneaza de un an si jumatate, dar ei nu sunt in stare sa pastreze nici locurile de munca pe care le-au mostenit. Suntem vicecampioni europeni la inflatie si campioni europeni la scaderea puterii de cumparare a romanilor. Toate astea sunt realizari, in ghilimele, ale unui Guvern care nu intelege ca trebuie sa ia masuri de impuls in economie si in principal de scadere a fiscalitatii pentru ca, din pacate, presiunea fiscala pe angajatorul roman e cea mai mare din Europa", a mai spus Vasile Blaga.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri