Scoala Little London Pipera, condusa de antreprenoarele Fabiola Hosu si Luminita Macsim, are in plan pentru urmatorii doi ani o extindere care va permite unitatii sa acopere toate ciclurile de invatamant. Investitiile necesare sunt estimate la doua milioane de euro.

Din aceasta toamna, Little London Pipera si-a largit oferta educationala. Scoala a obtinut autorizatia MECTS pentru organizarea cursurilor de gimnaziu.

Scoala are in prezent o capacitate de 360 de copii, de la clasa 0 pana la clasa a IXa.

“Scoala este in plin proces de extindere. Dupa inaugurarea noului sediu in 2012, cu o prima investitie de 300.000 de euro in locatie, intentionam ca pana in 2015 sa acoperim toate ciclurile de invatamant. (...) Vom continua lucrarile de amenajare ale scolii in valoare de 500.000 de euro, urmand sa sustinem dezvoltarea capacitatii maxime a proiectului Little London Pipera cu investitii de doua milioane de euro”, a declarat Luminita Macsim , membru fondator al Scolii Little London Pipera.

Little London Pipera este o institutie de invatamant autorizata de MECTS in care predarea programei romanesti se face la standarde internationale.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri