Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul si presedintele Senatului afecteaza progresele Romaniei, el precizand ca Victor Ponta este "un Oprescu de mai proasta calitate" si ca nici primarul Capitalei nu face nimic si se ocupa cu smecherii.

Presedintele a spus ca Ponta si Antonescu, lideri ai USL, prin minciuna, afecteaza progresele Romaniei din ultimii ani. "Ponta e un fel de Oprescu, dar de mai proasta calitate", a spus Basescu.

Presedintele a spus ca primarul Capitalei, la fel ca premierul, nu face nimic.

"Nici ala (Oprescu, n.r.) nu face nimic si se ocupa cu smecherii de pe malul Dambovitei", a spus Basescu, potrivit Mediafax.

Despre denuntarea acordului: Daca nu va fi o analiza cinstita, greu sa mergem inainte

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca asteptarile sale in privinta intalnirii de miercuri se refera la o analiza cinstita a acelor puncte nerespectate din acordul de coabitare, iar daca nu va fi o analiza cinstita, va fi greu sa mearga inainte.

"Astept o analiza cinstita a acestui acord de cooperare interinstitutionala, care sa se finalizeze cu un document agreat de ambele parti, care sa constate nerespectarile din acord. Pe urma il voi vedea eu si premierul si ni-l vom insusi sau nu. Dar, daca nu va fi o analiza cinstita, foarte greu sa mergem inainte. Foarte greu", a spus Traian Basescu.

Presedintele a tinut sa mentioneze ca ingrijorarea sa este majora legata de nerespectarea acestui acord si a sustinut ca documentul este parte a MCV, cancelariile europene luandu-l in serios.

"Ceea ce va spun cu certitudine este ca pe punctul de cea mai mare sensibilitate, care este justitia si statul de drept, nu voi face nicio concesie. Pentru ca inseamna ca impreuna am semnat, ca trecem sub tacere tot ce se intampla in neregula in subrezirea statului de drept in Romania, in revenirea clientilor politici, in functii de conducere, in parchete. Asa ceva nu voi accepta", a continuat seful statului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri