Omul de afaceri Ioan Niculae conduce pentru al treilea an consecutiv topul Forbes 500 miliardari al celor mai bogati romani, cu o avere cifrata la 1,1 miliarde de euro, acelasi nivel ca si anul trecut.

El este urmat de catre Dan Adamescu, cu 950 de milioane de euro, in vreme ce Frank Timis ocupa ultima pozitie a podiumului, cu o avere de 850 milioane de euro.

Aceeasi avere este estimata si pentru Ion Tiriac, in vreme ce Veronica Gusa de Dragan, vaduva lui Iosif Constantin Dragan, ocupa pozitia a cincea, cu o avere de 550 milioane de euro.

Top zece este completat de catre Gabriel Comanescu (500 de milioane de euro), Gruia Stoica (470 milioane de euro), Ovidiu Tender (400 de milioane de euro), Zoltan Teszari (370 milioane de euro), iar fratii Dragos si Adrian Paval, creatorii Dedeman, ocupa locul zece, cu o avere estimata la 360 milioane de euro.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri