Doi paparazzi au fost retinuti, duminica dimineata, in urma unor incidente in care au lovit doi cameramani, langa Palatul Ghika din Bucuresti, unde a avut loc petrecerea de nunta a fostului premier Calin Popescu Tariceanu, au declarat oficiali din Politie, conform Mediafax.

Incidentele au inceput sambata seara, dupa ora 23.00, cand trei paparazzi din presa mondena au intrat intr-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi angajati la petrecere.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticla in cap un steward, insa conflictul a fost aplanat, cel putin temporar, dupa interventia politistilor de ordine publica de la Sectia 7, care au constatat ca nimeni nu vrea sa depuna plangere.

"Politia s-a autosesizat dupa ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la fata locului sosind si mai multe echipe de jurnalisti, pentru a relata despre cele intamplate", spun sursele citate.

Ulterior, dupa plecarea Politiei, paparazzi s-au aratat deranjati de faptul ca sunt filmati si i-au atacat pe jurnalistii veniti langa Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV si Realitatea TV, au fost loviti de catre agresori, la fata locului sosind, din nou, politistii de la Sectia 7.

In urma incidentelor, la Politie au dat declaratii cei trei paparazzi, operatorii loviti, care au depus plangeri, opt martori si doi stewarzi de la petrecerea nuntii lui Tariceanu.

"Tot la Politie, s-a facut si recunoastere din grup, dupa care doi dintre paparazzi au fost retinuti, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice", au mai spus aceleasi surse.

Potrivit Politiei, agresorii vor fi cercetati si pentru lovire, daca operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.

In urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasa o lucrare dentara, iar cel de la Pro TV are echimoze tot la nivelul fetei.

Agresorii vor fi prezentati instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri