Ministrul Administratiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea a reclamat, miercuri, in Guvern, ca ministerele nu i-au transmis inca numarul de personal si bugetele domeniilor care vor fi descentralizate, in vederea elaborarii bugetului pe 2014, au relatat agentiei Mediafax surse guvernamentale.

El a prezentat in sedinta de guvern o nota in care reclama netransmiterea pana in prezent a datelor solicitate.

"Ministrilor li s-a cerut ca pana joi, 7 noiembrie, sa-i transmita vicepremierului Dragnea, in vederea centralizarii, numarul de personal si bugetele domeniilor care vor intra in procesul de descentralizare, astfel incat sa poata fi finalizat proiectul bugetului pentru anul viitor", au aratat sursele mentionate.

Guvernul va aproba joi, 14 noiembrie, proiectul de bugetul pentru anul viitor si proiectul de lege privind descentralizarea, urmand ca, foarte probabil pe 19 noiembrie, Executivul sa isi angajaze in Parlament raspunderea pentru descentralizare, a anuntat, anterior, premierul Victor Ponta.

El a aratat ca bugetul pentru 2014 va fi construit tinandu-se cont de finantarea structurilor care trec de la ministere la autoritatile locale.

Luni, ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat ca procesul de descentralizare si de reorganizare administrativa va reduce cu cel putin 10% numarul de personal din structurile reorganizate, cifra care nu reprezinta o tinta, Guvernul avand insa obligatia sa nu depaseasca numarul de personal salarizat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri