Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan a declarat, intr-o conferinta de presa, ca "la ora actuala PNL este topit in stanga socialista", el replicand astfel afirmatiilor lui Crin Antonescu, potrivit carora PNL este singurul partid care reprezinta dreapta politica.

Stolojan a vorbit despre "vocatia liberala pierduta a PNL".

"Am remarcat ieri (sambata - n.r.) declaratiile domnului Antonescu, care spunea ca numai PNL este pe dreapta, iar restul... Nu! La ora actuala, PNL este topit in stanga socialista, care a luat masurile pe care le-a luat, culmea, negociate se spune, de catre un ministru care apartine PNL", a spus Theodor Stolojan, potrivit Mediafax.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce nu va fi intr-un viitor apropiat unul majoritar, care sa aiba cele mai multe voturi ale romanilor, insa este singurul partid care reprezinta dreapta politica, in pofida "imposturii" PDL sau a lui Traian Basescu.

"Aceasta este dreapta noastra si alta nu exista. PNL nu este si probabil nici nu va fi intr-un viitor apropiat un partid majoritar, un partid care sa aiba cele mai multe voturi in Romania, un partid care sa aiba peste jumatate din voturile romanilor la alegeri parlamentare, de exemplu. Dar PNL trebuie sa fie partidul titular al dreptei romanesti, PNL trebuie sa fie un partid de competenta, de consecventa si de onoare", a afirmat Antonescu la Conferinta de alegere a conducerii PNL Sector 3.

Stolojan: Pentru un guvern...
Citeste si: Stolojan: Pentru un guvern socialist orice argument este bun pentru...

Liderul PNL a lansat un atac la adresa PDL si a lui Traian Basescu, despre care a afirmat ca reprezinta "o dreapta de impostura".

"Nu exista dreapta politica in Romania in afara PNL. Noi suntem confruntati ca partid de ani buni, practic pe cea mai mare parte a epocii Basescu, cu un atac propagandistic si un atac politicianist extrem de dur, care construieste din PDL sau partide apropiate presedintelui o dreapta de impostura, o dreapta parata si incearca mereu si mereu cu toate fortele, in fiecare zi, in fiecare ora, sa delegitimeze PNL in calitatea sa de singur partid si traditional partid de dreapta al Romaniei", a declarat Antonescu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si