Presedintele PC, Daniel Constantin, s-a declarat convins ca formatiunea sa poate obtine 9% la europarlamentare, unde se va prezenta singura, pe de alta parte el convocand Congresul partidului pentru luna iunie 2014.

El a facut aceste afirmatii la Consiliul National al partidului, scrie Mediafax.

"Convoc Congresul partidului pentru dupa alegerile euparlamentare. Sunt convins ca putem obtine 9% la aceste alegeri", a afirmat Constantin.

El a spus ca din acest moment se decanseaza campania electorala pentru europarlamentare si ca trebuie propusi candidati membri de partid, dar si varfuri ale societatii care vor fi alesi de cetateni.

Liderul PC a aratat ca nu mai este loc de "festivism, demagogie", deoarece electoratul va judeca partidul dupa fapte si pana in prezent PC a reusit sa se achite cu succes de promisiuni.

Grapini da functia de...
Citeste si: Grapini da functia de ministru pentru scaunul de europarlamentar

"In conditii dificile, Guvernul Ponta a reusit sa genereze cea mai importanta crestere economica din ultimii ani", a mai aratat Constantin, adaugand ca trebuie comunicat mai mult cu oamenii.

Constantin a spus ca in ultimul timp lucrurile s-au mai imbunatatit in USL si el crede in viitorul Uniunii.

"In ultimul timp, lucrurile s-au mai imbunatatit in USL. USL are un echilibru. Cred in viitorul USL. Mi-ar placea sa cred ca suntem liantul si oferim stabilitate actului de guvernare", a adaugat Constantin.

El a mai aratat ca partidul nu va castiga alegerile cu discursuri populiste si ultranationaliste.

Presedintele PC: In 2016...
Citeste si: Presedintele PC: In 2016 trebuie sa fim un partid fara de care sa...

"Nu vom castiga alegerile cu discursuri populiste. Trebuie sa ne promovam agresiv, dar nu printr-un discurs ultranationalist, cu un discurrs privind interesul national, dar nu un discurs ultranationalist", le-a spus Constantin participantilor la evenimentul de la Parlament.

Consiliul National al PC a adoptat doua rezolutii, una privind participarea individuala la alegerile europarlamentare si excluderea unei colaborari cu Traian Basescu, iar alta privind convocarea Congresului in iunie 2014.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Cronica unei destramari anuntate: ruperea USL intra pe linie dreapta