Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare si Principele Radu fac de Ziua Nationala a Romaniei un drum simbolic, de la Gara Sinaia la Gara de Nord din Bucuresti, cu Trenul Regal, potrivit site-ului Familiei Regale.

Altetele Lor Regale vor fi acompaniate, in tren, de Principesa Elena si de Principele Nicolae, precum si de ministrul Transporturilor, doamna Ramona Manescu.

Calatoria este initiata si gazduita de Ministerul Transporturilor.

De asemenea, Gara de Nord (1872) si Gara din Sinaia (1913) sunt edificii ridicate sub domnia Regelui Carol I.

Programul calatoriei

Trenul Regal va pleca la ora 13 din Gara Sinaia, iar plecarea va fi precedata de un ceremonial care va incepe la ora 12.45.
Trenul Regal va ajunge in Gara Campina la ora13:35, unde se va opri 10 minute.
Trenul Regal va ajunge in Gara Ploiesti Vest la ora 14:23, unde se va opri 15 minute.
Trenul Regal va ajunge la Gara de Nord la ora15:45 Principesa Mostenitoare, Principele Radu, Principesa Elena si Principele Nicolae, alaturi de ministrul Transporturilor, vor participa la ceremonia de inaugurare a "Salonului Regal" de la Gara de Nord, restaurat in forma originala, din vremea Regelui Carol I.

Pe parcursul intregii calatorii, Familia Regala va primi ca musafiri inalti reprezentanti ai vietii politice, economice, culturale si diplomatice din Romania.

Accesul presei si al publicului este liber.

Sursa foto: http://www.princeradublog.ro/jurnal/trenul-regal-de-ziua-nationala-sinaia-bucuresti/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri