Premierul Victor Ponta, aflat la Johannesburg, a avut o intalnire cu presedintele american Barack Obama, cu care a discutat timp de 15 minute, in tribuna stadionului in care a fost organizata ceremonia in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela.

Surse din delegatia premierului afirma ca discutia a avut loc intr-o loja a stadionului, dupa ce presedintele american si-a sustinut discursul in memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de catre fostul prim-ministru britanic Tony Blair. In timp ce presedintele Obama isi sustinea discursul, Ponta s-a apropiat de Tony Blair, cu care are o relatie apropiata, iar la finalul discursului amandoi s-au indreptat spre presedintele SUA, Ponta fiind prezentat acestuia de catre Tony Blair.

Premierul Victor Ponta a confirmat intalnirea cu Obama, adaugand ca nu a discutat "nimic oficial" cu acesta.

Tot in tribuna stadionului din Johannesburg, premierul Ponta a avut scurte discutii cu presedintele francez, Francois Hollande, si cu premierul britanic, David Cameron, iar fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu, care a mers cu Ponta in Africa de Sud, s-a imbratisat cu fostul presedinte american Bill Clinton.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri