Mii de persoane protesteaza la aceasta ora in Capitala, iar printre acestea se numara si revolutionari. Nemultumirile protestatarilor sunt diverse, de la cele legate de clasa politica la cele de tip ecologist.

Protestatarii din Bucuresti au plecat de la Universitate, in mars, spre Piata Romana, si ulterior in Piata Victoriei, la sediul Guvernului, traficul rutier pe bulevardul Magheru fiind blocat in prezent, scrie Mediafax.

In randul fortelor de ordine se afla si negociatori ai Jandarmeriei.

Manifestantii sunt in majoritate tineri, insa printre ei se afla si copii, dar si persoane de peste 40-50 de ani. Printre ei se afla si persoane care se declara revolutionari, dar si tineri care au scandat cantece din "repertoriul" galeriilor de fotbal.

Nemultumirile lor sunt diverse, de la cele legate de clasa politica la cele de tip ecologist. Ei flutura steaguri tricolore si afiseaza bannere cu mesaje ca "Adevarata Romanie se afla in strada, nu la microfon" si "Oligarhia distruge Romania".

Citeste si:
Donald Trump se declara avocatul ferm al miscarii anti-avort
Donald Trump, primul...

Pe traseul protestatarilor se afla numeroase dispozitive ale fortelor de ordine, inclusiv masini ale Jandarmeriei.

Protestatarii s-au adunat, incepand cu ora 17.30, atat in zona fantanii de la Universitate, cat si pe trotuarul de la Teatrul National.

In mijlocul lor a venit, cu un steag, si liderul Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, care a fost insa apostrofat de cativa manifestanti si obligat sa iasa din multime.

In jurul orei 18.00, protestatarii au intrat pe carosabil, blocand circulatia pe bulevardul Nicolae Balcescu.

Citeste si:
Greta Thunberg protesteaza alaturi de mii de alti tineri la Lausanne
Greta Thunberg protesteaza...

Inainte de a pleca in mars, manifestantii au aprins lumanari in memoria victimelor Revolutiei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
BREAKING Guvernul reia procedura inscrierii Rosia Montana in UNESCO
Setari Cookie-uri