Premierul Victor Ponta si familia sa au fost la Jina (Sibiu), unde au mancat alaturi de primarul localitatii si de Ghita Ciobanul, fotografii fiind postate pe pagina de Facebook a sefului Executivului, cu mentiunea ca nu e o greseala si ca, daca ia masa "cu «acest» Ghita, sigur nu se supara Crin!".

"Azi, in baza initiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghita Ciobanul), am luat o masa traditionala savuroasa, la Jina, cu primarul, familia sa si cu acel Ghita pe care il iubesc toti romanii! Multumim pentru ospitalitate!", scrie Ponta, mesajul fiind insotit de patru fotografii in care apar premierul, sotia sa, Daciana Sarbu, cei doi copii ai sai si Ghita Ciobanul, relateaza Mediafax.
Premierul a postat si un post scriptum: "Chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu «acest» Ghita sigur nu se supara Crin!".
O fotografie care ii infatisa pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa a fost postata vineri seara pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in textul semnat de "Echipa VP" aratandu-se ca "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna".
Ulterior, pe pagina de Facebook a lui Ponta a aparut precizarea ca premierul a luat masa cu familia regala vineri la Savarsin, insa Regele Mihai nu a participat, luand parte Principesa Margareta si Principele Radu, fotografia,de la pranzul oficial cu ocazia aniversarii Regelui, fiind postata din greseala de echipa online.

Sursa foto: Pagina Facebook Victor Ponta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri