Traian Basescu a declarat, marti seara, ca isi doreste ca la finalul anului 2014 sa isi predea mandatul unui presedinte care sa continue ceea ce nu a reusit el sa termine si care sa stimuleze Guvernul sa faca o reorganizare administrativa in folosul romanilor, nu al baronilor.

”Mi-as dori ca 2014 sa fie cu un sfarsit de an in care sa-mi predau mandatul catre un presedinte care sa continue ce n-am reusit eu sa termin, procesele de modernizare a statului, adica o Constitutie revizuita si modernizata, care sa raspunda zilei de azi si urmatorilor zece ani”, a declarat Traian Basescu, citat de Mediafax.
El a adaugat ca si-ar mai dori ca un guvern, stimulat de viitorul presedinte, sa faca o ”reorganizare administrativa in folosul romanilor, si nu al baronilor”.
”Mi-as dori tare mult ca Romania sa se aseze la locul ei, acolo unde figureaza ca marime, pe locul 6-7 in Europa. Sa fie a sasea, a saptea tara si ca putere economica, ca performanta”, a mai spus seful statului.
El a facut aceste declaratii la intrarea intr-un restaurant din Predeal, unde isi petrece Revelionul.
Presedintele Traian Basescu si sotia sa au revenit luni la Predeal, unde s-au aflat si de Craciun.
Presedintele si sotia sa, Maria Basescu, sunt cazati la vila de protocol din Predeal, unde au sosit luni dupa-amiaza.
La sosire, seful statului le-a spus ziaristilor care se aflau acolo: "Ce faceti, ati ramas de la Craciun aici?".
Familia Basescu s-a aflat si de Craciun la Predeal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri