Drumul National 1 a inceput sa se aglomereze, joi dupa amiaza, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, sute de turisti care au petrecut Revelionul la munte intorcandu-se catre Bucuresti si Ploiesti, transmite corespondentul Mediafax.

Traficul rutier este aglomerat, joi dupa-amiaza, in zona statiunilor Azuga, Busteni si Sinaia, anunta Politia Prahova.

Sute de turisti care au petrecut noaptea dintre ani la munte se intorc catre Bucuresti si Ploiesti iar, pe de alta parte, sute de turisti care vor petrece week-end-ul la munte, pe Valea Prahovei si in Brasov, se indreapta catre munte.

Politia le recomanda soferilor sa respecte indicatiile agentilor rutieri i sa circule cu prudenta maxima.

Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, 90 de politisti rutieri actioneaza joi pe drumurile nationale si judetene din Prahova, 15 radare fiind amplasate pe aceste tronsoane.

Mii de turisti au petrecut Revelionul la munte, in statiunile de pe Valea Prahovei si din Brasov, pentru cei mai multi dintre ei vacanta de Revelion incheindu-se joi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri