13 Ianuarie 2014

Macovei: Ponta a actionat precum un sofer care conduce baut si fuge de accident



Absenta din tara a premierului in timpul vizitei Victoriei Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA, Victor Ponta este cauzata de "frica de raspundere", seful guvernului actionand ca "ca un sofer care conduce baut, loveste cu masina pietonii si apoi fuge de la locul accidentului", a declarat europarlamentarul PDL Monica Macovei, conform Mediafax.

"Disparitia lui Ponta are o singura explicatie: frica.Victor Ponta a lovit justitia in plin, si-a batut joc de munca onesta a unor judecatori si procurori, iar apoi s-a ascuns. Frica de a nu fi tras la raspundere l-a facut pe Ponta sa aiba cea mai lasa atitudine: sa se ascunda", a sustinut Macovei.

Guvernul, "ca institutie publica, are obligatia sa informeze prompt si corect agenda prim-ministrului si sa ne spuna unde se afla Ponta", a spus Macovei.

"Ponta actioneaza in aceste zile ca un sofer care conduce baut, loveste cu masina pietonii si apoi fuge de la locul accidentului, sperand ca nimeni nu-l va prinde si nu-l va pune sa raspunda pentru faptele lui. Romania nu poate fi condusa de un sofer beat si de aceea Ponta trebuie sa-si dea demisia", a fost de parere europarlamentarul PDL Monica Macovei.



Citeste si