Daca esti pasionat de stiinte ingineresti sau de domeniul business, poti aplica la unul dintre programele in limba engleza oferite de universitatea HAMK. Invatamantul finlandez este complet gratuit si este considerat unul dintre cele mai performante din lume.

Tinerii romani pot studia gratuit in Finlanda la nivel de licenta si master, iar inscrierile la universitatea HAMK se pot face pana pe 11 februarie 2014.

Dupa procedura de inscriere online, universitatea organizeaza sesiuni speciale de admitere pentru studentii selectati in perioada 11-20 aprilie 2014 in mai multe centre regionale.

In functie de program, aplicantilor le vor fi evaluate competentele lingvistice (asadar, nu au nevoie de un certificat de limba), gandirea logica si cunostintele de matematica si fizica aplicata. Rezultatele finale vor fi facute publice pana la sfarsitul lunii mai 2014.

HAMK este una dintre cele mai mari universitati finlandeze, cu studenti din peste 70 de tari, situata central, in cea mai populata zona a Finlandei. Costurile de trai din aceasta tara variaza intre 500 si 700 de euro pe luna, care pot fi acoperite partial sau integral din veniturile obtinute de la un job part-time (2-3 zile pe saptamana). Cei mai ambitiosi studenti pot obtine bani implicandu-se in proiectele derulate de universitate.

Ambasadorul Finlandei aduce...
Citeste si: Ambasadorul Finlandei, lamuriri cu privire la preluarea presedintiei

Pentru a aplica la programele oferite de Universitatea HAMK, tinerii interesati pot afla mai multe detalii pe site-ul www.studyinfinland.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Guvernul demisioneaza din cauza esecului in sanatate. In Finlanda