Vremea se va inrautati in aproape toata tara incepand de vineri seara, fiind asteptate ninsori si intensificari ale vantului de peste 60-70 km/h in jumatatea de sud, precum si ger in est si sud-est, potrivit unei informari emise joi de Administratia Nationala de Meterorologie (ANM).

Potrivit AND, in intervalul vineri, ora 18.00 - duminica, ora 12.00, vremea se va inrautati si vor fi precipitatii in toata tara, anunta Mediafax.

"Va ninge si se va depune strat consistent de zapada in Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Dobrogei, in sudul Moldovei, precum si in zona Muntilor Banatului, a Carpatilor Meridionali si de Curbura. Cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 20 l/mp in 24 de ore. Vantul se va intensifica cu precadere in sudul si sud-estul tarii, unde va avea viteze de peste 60....70 km/h, viscolind ninsoarea", se arata in informarea ANM.

De asemenea, meteorologii anunta precipitatii mixte si polei in Banat, sudul Dobrogei, iar la inceputul intervalului si in sudul Olteniei. Potrivit ANM, vremea se va raci, mai ales in estul si sud-estul tarii, unde va deveni geroasa in cursul noptilor si al diminetilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri