Omul de afaceri Ion Tiriac si o banca au donat Inspectoratului General de Aviatie cate un avion turbojet, pentru misiuni umanitare in situatii de urgenta, conform informatiilor prezentate, luni seara, la comandamentul pentru iarna organizat la Guvern.

"Astazi, cineva a hotarat sa faca un gest onorabil si sa doneze un mijloc de transport deosebit, un avion turbojet care va fi donat Inspectoratului General de Aviatie. Domnul ministru Arafat, impreuna cu Inspectoratul General de Aviatie, dupa ce intocmiti documentele, va rog sa faceti public acest lucru, pentru ca acest gest va salva in viitor foarte multe vieti", i-a spus vicepremierul Liviu Dragnea secretarului de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat, in cadrul comandamentului, anunta Mediafax.

Ulterior, la finalul reuniunii, Dragnea a precizat pentru jurnalisti ca este vorba, de fapt, de doua avioane turbojet care au fost donate statului de catre o persoana fizica si, respectiv, o banca, fara nicio legatura intre acestea.

La insistentele presei, Dragnea a confirmat ca persoana care a donat unul dintre cele doua avioane este omul de afaceri Ion Tiriac, adaugand ca este vorba de un gest deosebit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri