Peste 7/000 de persoane s-a strans sambata la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piata de langa Ateneul Roman, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu.

"Vrem lege, nu faradelege, bunastare muncita, nu pomeni electorale", a spus, in deschiderea mitingului, Catalin Predoiu. Prim-viceprsedintele PDL a mai spus ca "USL impinge Romania in saracie, se rasteste prin penali si mafioti la justitie" si ca in "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncati in strada", denuntand "imoralitatea guvernului Ponta", informeaza Mediafax.

"Aceasta batalie este pentru Romania noastra si viitorul copiilor nostri...Romania noastra nu inseamna plagiatori, hoti", a adaugat Predoiu. "Voi sunteti gata sa luptati pentru Romania noastra?", s-a adresat Predoiu participantilor la miting. "Mesajul nostru pentru Ponta si Antonescu este: Va vom invinge!".

La mitingul PDL participa liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Monica Macovei, Theodor Stolojan.

Mitingul va continua cu un mars catre Piata Victoriei.

Citeste si:
Parcarea pe trotuare in Romania este interzisa
Parcarea pe trotuare in...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti au ramas din nou fara caldura