Deputatul Elena Udrea a declarat ca "PDL nu este adversarul Miscarii Populare" si ca mitingul democrat-liberalilor de la Bucuresti denota ca este nevoie de "colaborarea opozitiei la astfel de actiuni impotriva Guvernului USL”.

Ea a declarat, facand referire la mitingul PDL de la Bucuresti, ca formatiunea democrat-liberala nu este adversara Miscarii Populare, scrie Mediafax.

"PDL nu este adversarul Miscarii Populare si noi speram ca lucrul acesta sa fie inteles de actuala conducere a PDL. Noi suntem un proiect nascut ca nevoie de a face opozitie la USL, nu de a duce mai departe discursul distructiv al unor lideri de centru-dreapta in interiorul opozitiei. Faptul ca a existat acest eveniment astazi (mitingul PDL organizat, sambata, la Bucuresti - n.r.) nu poate decat sa arate ca este nevoie in opozitie de actiuni majore, de colaborarea opozitiei la astfel de actiuni impotriva guvernului USL", a spus Udrea.

Intrebata cum comenteaza declaratia liderului PDL, Vasile Blaga, de la mitingul de la Bucuresti: "Nu-i fac ochi dulci lui Antonescu", ea a afirmat ca nu stie la cine se referea Vasile Blaga si ca presupune ca "a simtit nevoia sa spuna ca nu va face parteneriat cu USL si ca nu-i face ochi dulci lui Crin Antonescu".

"Este bine ca am aflat ca nu se va intampla lucrul acesta", a spus Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a fost intrebata daca PMP il va sustine pe Crin Antonescu in turul doi al alegerilor prezidentiale.

"Nu-mi doresc sa-l sustinem pe domnul Antonescu la alegerile prezidentiale din aceasta toamna. Imi doresc ca PMP sa aiba propriul candidat care sa il invinga pe domnul Antonescu in turul intai, iar in turul doi sa castige Presedintia Romaniei. Eu atrageam atentia ca, daca nu se va gasi suficienta intelepciune si intelegere in liderii de centru dreapta in asa fel incat macar dupa europarlamentare sa participam la un proiect comun in care sa fie un singur candidat la Presedintie, vom fi in situatia in care, in turul doi, sa avem de ales intre Victor Ponta si Crin Antonescu, adica doua nenorociri", a spus Elena Udrea.

A urmat apoi o pauza in discursul sau, timp in care Adrian Papahagi i-a soptit Elenei Udrea, "SIDA si cancerul", iar Teodor Baconschi a spus: "Tusea si junghiul", Udrea preferand sa reproduca expresia ultimului: "Tusea si junghiul", a adaugat ea, referindu-se la Victor Ponta si Crin Antonescu.

Deputatul Elena Udrea a participat la inaugurarea sediului PMP Bistrita, alaturi de lideri si parlamentari PMP, printre care Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Daniel Funeriu, Laura Bota, Clement Negrut, Florin Popescu, Florin Secara, Florin Gheorghe, Adrian Papahagi.

Ea a fost intampinata de copii imbracati in costume populare care i-au oferit flori si s-a fotografiat cu mai multi oameni care au venit sa o vada.
Peste 7.000 de persoane au participat, sambata, in Piata George Enescu, la un miting al PDL, printre participanti aflandu-se presedintele partidului, Vasile Blaga, si candidatul democrat-liberal la Presedintie, Catalin Predoiu. Mitingul a fost urmat de un mars spre Piata Victoriei.

PDL nu va incheia "niciodata un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu", a declarat presedintele partidului, Vasile Blaga, sambata, la mitingul democrat-liberalilor.

"Cat sunt presedinte al acestui partid, niciodata nu o sa inchei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alaturi de Ponta sau Antonescu. Nu-i fac ochi dulci lui Antonescu (...) Noi il sprijinim pe Predoiu, care va fi presedintele Romaniei", le-a spus Blaga participantilor la miting.

Sursa foto: www.elenaudrea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri