Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca USL "se poate rupe" daca negocierile privind preluarea unui post de vicepremier si a portofoliului de la Interne "merg prost" si nu se va mai realiza remanierea, transmite Mediafax.

Totodata, Iohannis a dat asigurari ca, daca va fi numit in Guvern, va demisiona de la Primarie cu cinci minute inainte de a depune juramantul de investitura.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, ca negocierile din USL pentru schimbarile din Guvern incep la ora 14.30 si "nu vor fi nici simple, nici scurte".

Iohannis a afirmat ca discutiile despre noua constructie politica - USD - "ingreuneaza dialogul".

"Daca negocierile vor merge bine si ne intelegem, o sa trecem si peste acel semnal dat de USD. Voi merge la minister si o sa indeplinesc conditiile cerute de lege. In momentul acesta, calea este clara, dar are doua solutii care depind in mica masura de optiunea mea privata. Depind de cum merg negocierile in USL", a spus Iohannis.

Intrebat ce l-ar putea face sa renunte la ideea de a prelua cele doua functii, Iohannis a raspuns: "Sa nu ne intelegem la negocieri si sa nu se realizeze remanierea".

Prim-vicepresedintele PNL a precizat ca nu accepta cele doua posturi din lipsa de activitate, "asa cum au inteles chiar si unii oameni politici", ci pentru ca asa s-a decis in PNL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri