Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca Victor Ponta si Crin Antonescu se comporta in aceste zile "precum doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie pe bisturiu, in timp ce pacientul moare" si a aratat ca USL este "o inselatorie politica".

"Victor Ponta si Crin Antonescu ne ofera in aceste ore un spectacol grotesc. Nu avem de-a face cu o lupta politica, ci avem de-a face cu o batalie a unor clanuri pe avantajele guvernarii. Nu avem de-a face cu o confruntare politica, ci o lupta de hiene politice care au uitat de romani si au grija doar de propriile interese", a apreciat Predoiu, citat de Mediafax.

El a aratat ca sunt ministere importante care in acest moment "sunt fara cap, fara conducere, fara directie". "Ponta si Antonescu se comporta in aceste zile precum doi chirurgi beti care se bat in sala de operatie pe bisturiu, in timp ce pacientul moare. Amandoi, ca oameni politici, sunt o insulta la adresa oricarui cetatean roman onest si demonstreaza amandoi, si domnul Ponta, si domnul Antonescu, ca nimicul produce nimic", a adaugat Catalin Predoiu.

El a apreciat ca USL este o "inselatorie politica", precizand ca poate este "cea mai mare inselatorie politica de la alegerile trucate de comunisti din 1947".

"Acum aceeasi oameni care au inselat romani in urma cu un an si mai bine pun la cale o noua pacaleala politica, o noua impostura, o noua inselatorie care se cheama USD, pe care vor sa o construiasca si sa o foloseasca precum o carte masluita prin care sa-l pacaleasca pe domnul Antonescu", a mai spus Catalin Predoiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri