Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, la finalul reuniunii de la sediul partidului, ca, pentru intalnirea de luni cu Victor Ponta, liderii liberali Crin Antonescu si Klaus Iohannis au primit "un mandat de fermitate", care inseamna respectarea cu strictete a protocolului USL

"Maine (luni - n.r.), la intalnirea cu premierul Victor Ponta, copresedinte al USL, domnul presedinte Crin Antonescu si prim-vicepresedintele Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate, un mandat care inseamna respectarea cu strictete a protocolului USL. PNL respecta si isi doreste sa faca parte din proiectul USL, asa cum a fost el votat si mandatat de cetateni, in alegerile din 2012", a declarat Pocora, potrivit Mediafax.

Purtatorul de cuvant al PNL a fost intrebat care este propunerea concreta a mandatului dat liderilor PNL pentru reuniunea USL de luni.

"Propunerea concreta a PNL este cea votata acum o saptamana si de Biroul Permanent si de Delegatia Permanenta, nominalizarile pe care le-am facut pentru portofoliile cu ministri demisionari", a precizat Pocora.

Ea a fost intrebata daca PNL va ramane in USL daca premierul Victor Ponta nu va renunta la propunerea de a fi instituit un vicepremier pentru Partidul Conservator.

"Am convingerea ca premierul Victor Ponta, asa cum a declarat si dumnealui, sustine continuarea proiectului USL, este foarte important si pentru domnia sa, prin urmare nu pot sa iau in calcul o astfel de ipoteza", a precizat purtatorul de cuvant al PNL.

In acest sens, Pocora a mentionat ca PNL "ramane ferm pe pozitia sa", dupa ce a fost intrebata daca liberalii vor accepta propunerea privind instituirea unui post de vicepremier pentru PC.

De asemenea, purtatorul de cuvant al PNL a fost intrebat daca in cadrul reuniunii de duminica a PNL s-a invocat posibilitatea iesirii de la guvernare a liberalilor in cazul in care Victor Ponta nu va accepta pozitia PNL.

"Nu a fost o discutie in acesti termeni, in termeni de iesire de la guvernare, pentru ca suntem parteneri in aceasta guvernare, am venit in aceasta formula a USL, insemnand PNL, PSD, plus cele doua partide mai mici, care sunt partenere. Prin urmare, nu s-a pus problema de aceasta maniera, a iesirii de la guvernare", a mai spus Pocora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri