Camera Deputatilor a respins prin vot secret,ridicarea imunitatii deputatului PSD Vlad Cosma.

Cererea ministrului Justitiei referitoare la incuviintarea arestarii preventive a deputatului Vlad Cosma a intrunit 105 voturi favorabile.

Un numar de 222 deputati au votat impotriva cererii MJ, anunta Mediafax.

Anterior, luni, Comisia juridica a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Vlad Cosma.

Raportul negativ al comisiei a fost adoptat cu 7 voturi "pentru", 13 voturi "impotriva" si 3 abtineri. Votul a fost dat dupa audierea deputatului Vlad Cosma, cercetat pentru trafic de influenta.

Inainte de votul din plenul Camerei Deputatilor, grupurile PNL, PPDD, PDL si neafiliatii si-au anuntat optiunile, in timp ce PSD nu a anuntat cum voteaza.

"Parlamentarii liberali vor vota in favoarea cererii formulate in scris de Ministrul Justitiei", a precizat de la tribuna liderul deputatilor PNL, George Scutaru, care a mai spus ca ar fi cazul ca Ministerul Justitiei sa vina cu precizarile necesare pentru ca Parlamentul sa se pronunte asupra proiectului de lege privind amnistierea, ca sa nu mai planeze diverse suspiciuni asupra forului legislativ.

Reprezentantul PPDD, Tudor Ciuhodaru, a aratat ca grupul sau parlamentar "nu a blocat balanta justitiei" si a propus vot deschis in cazul lui Vlad Cosma.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, preciza ca, potrivit Regulamentului, votul trebuie sa fie secret cu bile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri