Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, potrivit Mediafax, ca optiunea premierului Victor Ponta este clara in privinta acceptarii propunerilor liberalilor, precizand ca o reuniune a Delegatiei Permanente va fi convocata marti seara pentru a stabili retragerea tuturor ministrilor din Guvern.

Antonescu a fost intrebat daca le va cere ministrilor liberali sa demisioneze, in cazul in care nu va primi un raspuns din partea premierului Victor Ponta privind acceptarea nominalizarilor PNL.
”Da. Adica va avea loc o Delegatie Permanenta, pentru ca intrarea sau iesirea dintr-un Guvern nu sunt un lucru pe care il decide un om, nici macar presedintele partidului. Dar eu, ca presedinte, eu cred ca asta trebuie facut, pentru ca lipsa unui raspuns nu-i, de fapt, o lipsa de raspuns, ci un raspuns. Avem luni si marti Parlamentul si luni si marti se poate reface Guvernul, asa cum este normal sa fie facut. Daca in acest sens, si nu am nicio indoiala ca nu se va intampla asta, pentru ca altfel as fi fost eu sau altii dintre colegii mei contactati pentru a angaja o discutie macar maine (luni - n.r.), pentru ca totusi camerele Parlamentului nu se pot convocat de la un minut la altul”, a declarat liderul PNL.
El a precizat ca Delegatia Permanenta a PNL va fi convocata marti seara.
”E foarte clar ca nu exista intentia unei noi discutii si, mai cu seama, ca nu asta e esential, nu exista intentia convocarii camerelor, pentru maine cel putin. Poate ca maine va fi aceasta discutie, dar din punctul meu de vedere semnele sunt foarte clare. Si nu e vorba aici de liniile telefonice sau de cand sunt ocupate telefoanele sau nu, ci este vorba de un raspuns clar, de o optiune clara pe care primul ministru o face”, a mai afirmat Antonescu.
Liderul PNL a afirmat ca nu a fost sunat de Victor Ponta pentru a discuta despre situatia din USL.
Antonescu a spus ca in cursul zilei de duminica a avut telefonul inchis, dar a verificat ”din cand in cand” daca este sunat de ”un anumit om politic”.
El a fost intrebat despre afirmatia premierului Victor Ponta, care a sustinut ca l-a sunat joi seara pe liderul PNL insa a constatat ca acesta se afla intr-o emisiune, iar Antonescu nu l-ar fi sunat inapoi.
”Domnul Ponta se uita la emisiunile mele. De ce ma suna? Vede ca nu pot sa raspund. Ce Dumnezeu? Sa ma sune cand nu sunt in emisiuni”, a replicat Antonescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri