Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a declarat, potrivit Mediafax, ca nu mai poate ramane in functie mai tarziu de luna martie, pentru ca intra in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, dar ca mediul de afaceri ar fi preferat sa ramana ministru.

"Nu pot ramane in functia de ministru mai tarziu de luna martie, pentru ca se va intra in campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Dar daca se va face acum o restructurare a guvernului, nu mai are rost sa raman", a spus Grapini.

Partidul Conservator a anuntat recent ca va participa la alegerile parlamentare pe o lista comuna, alaturi de PSD si UNPR, iar Maria Grapini va fi propusa pentru un loc eligibil.

"Eu cred ca un europarlamentar poate face mult mai multe. Mediul de afaceri prefera sa raman. Te acomodezi cu ei, incepi niste proiecte si, intr-un fel, te regreta cand pleci", a afirmat ministrul.

Grapini a adaugat ca a dialogat in fiecare luna cu Consiliul Consultativ din Turism si cu reprezentantii IMM-urilor.

Citeste si:
Lista candidatilor aflati in lupta pentru voturi la europarlamentare
Europarlamantare 2019: Peste...

Maria Grapini ocupa postul de ministru din decembrie 2012.

Grapini declara in decembrie, la bilantul a 11 luni de mandat, ca in acest an vrea sa creasca numarul de turisti straini cu 50%, dar nu a amintit ca in primele zece luni din acest an au fost cu doar 3% mai multi fata de 2012.

Ea a anuntat atunci ca si-a propus ca, in cazul in care ramane in functie un mandat intreg, contributia turismului la Produsul Intern Brut sa creasca de la 1,5% la 5%.

Citeste si:
Europarlamentar de profesie: cine aspira la al patrulea mandat?
Europarlamentar de profesie:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
UPDATE Noi rezultate partiale de la BEC. PSD scade sub 23%