Presedintele Traian Basescu a declarat la ProTV, ca situatia din Ucraina se va incheia cu aparitia unui nou conflict inghetat la Marea Neagra, mentionand ca Federatia Rusa nu va renunta la Crimeea, conform Mediafax.

Potrivit lui Traian Basescu, presedintele rus Vladimir Putin isi apara interesele geostrategice, in conditiile in care Federatia Rusa are un angajament, semnat la Budapesta, cu SUA, Ucraina si Anglia.

"Acum vad ca alte state isi plimba ministrii pe la Kiev", a spus Basescu.

Intrebat cum se va incheia conflictul din Ucraina, Basescu a declarat: "Cred ca se va inchide cu crearea unui nou conflict inghetat in Marea Neagra, prin obtinerea unui statut extrem de favorabil Crimeii pentru Federatia Rusa si marire a resurselor militare dislocate de rusi pe teritoriul Crimeii".

El s-a declarat "dezamagit de jocul de imagini facut de ministri si oficiali ai statelor UE".

"Foarte multi ministri si-au facut drum prin Maidan", a spus presedintele, fara a specifica la cine se refera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri