Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost intrebat, marti, daca exista riscul ca seful statului sa respinga vreun ministru din noul Guvern, el aratand ca Traian Basescu este un jucator politic pe plan intern de la care "te poti astepta la orice".

De la Traian Baescu te poti astreopta la orice. Exista un risc de cand e Traian Basescu. Orice poate sa apara - o scurgere, o informatie, o manipulare a Constitutiei si a opiniei publice. Este un politician abil din acest punct de vedere si azi el face campanie pentru Miscarea Populara, nu trebuie sa ne suparam", a spus Zgonea, citat de Mediafax.

El a aratat ca Basescu este la final de mandat si "poate sa faca orice". "In ultimele sase luni de zile presedintele este liber, conform Constitutiei, poate sa faca ce vrea, este la final de mandat si va juca politic. Va rog frumos sa priviti tot ce face presedintele in cheia politica. In afara de abordarile de securitate si de politica externa, unde mesajul este unul coerent si il apreciez si eu, in rest joaca intern politic si nimeni nu poate sa-i reproseze", a adaugat Zgonea.

El a aratat ca Basescu vrea sa arate ca este in continuare un mare jucator politic.

"Este o batalie pe viata si pe moarte intere dreapta si stangs in Europa. Dansul este un om de dreapta, este un om apreciat in PPE, vrea ca Miscarea Popsulara sa fie viitorul mijloc si vehicul care sa castige un suport electoral, stie sa joace acest lucru. Din pacate i-a omorat pe toti in dreapta, nu mai ai pe cine sa sustii si atunci vrea sa arate ca in continuare este un mare jucator", a aratat Zgonea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »



Setari Cookie-uri