12 Martie 2014

Primaria Sectorului 2 vrea 13 mil. euro pentru un parc de agrement



Primaria Sectorului 2 vrea sa contracteze lucrari estimate la 60,5 milioane lei (13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei – Plumbuita. Proiectul urmeaza sa fie cofinantat cu fonduri europene, prin Programul Operational Regional.

"Scopul contractului ce face obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de executia lucrarilor privind construirea unui parc de agrement pe domeniul administrat de Primaria Sectorului 2, Bucuresti, constand din furnizare, lucrari de fundatii, montaj si punere in functiune instalatii/echipamente de agrement, lucrari de retele electrice, bransamente apa si canal, alei pietonale, obiecte sanitare, iluminat, spatii verzi", se arata intr-un anunt al institutiei, informeaza Mediafax.

Contractul va fi finantat din fonduri europene (40%) si de la bugetul local (60%), proiectul urmand sa dureze 15 luni. Lucrarile vor fi atribuite prin licitatie deschisa, unde pretul ofertei va avea o pondere de 75%. Termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit pentru 24 aprilie.



Citeste si