Lichidarea covoarelor orientale nobile in favoarea unei banci germane din hala G1 din incinta Romexpo ia sfarsit luni, 17 martie. In ultimele ore ale lichidarii, societatea „Lichidari Bavaria” acorda reduceri de pret uluitoare.

Finalul absolut al lichidarii covoarelor orientale in favoarea unei banci germane in incinta Complexului Expozitional Romexpo din sectorul 1 din Bucuresti (hala G1, acces din Bulevardul Expozitiei / intrarea C, langa „World Trade Center Bucuresti”, locuri de parcare gratuite direct in fata halei, telefon 02 12 / 07 70 44) impune luarea unor masuri extreme; astfel, persoanele interesate sunt invitate sa profite de ultima sansa astazi (vineri, 14 martie) si maine (sambata, 15 martie), intre orele 10.00 – 19.00, duminica (16 martie), intre orele 11.00 – 18.00, sau luni (17 martie), intre orele 10.00 – 19.00.

Iubitorii de ambienturi rafinate nu mai au la dispozitie decat 4 zile, dupa care oportunitatea incredibila a anului va fi fost ratata pentru totdeauna: asa cum s-a anuntat recent, lichidarea in favoarea unei banci germane a covoarelor gajate apartinand unui magazin specializat aflat in stare de faliment va lua sfarsit luni, 17 martie.
Pana atunci, intreaga gama de covoare din hala G1 din incinta Romexpo Bucuresti (acces din Bulevardul Expozitiei / intrarea C), care cuprinde inca nenumarate piese originale, executate manual, disponibile in toate formele si dimensiunile, va trebui complet lichidata. „Indiferent ca este vorba despre piese rustice din colectia Kazak sau despre covoare clasice si moderne precum Isfahan si Gaschgai, ori despre piese maiestre, noi sau vechi, din legendarul tezaur al societatii, printre care Sarough antice si Kaschmir de matase, in pofida interesului activ inregistrat in saptamanile care au trecut, lichidarea din incinta Romexpo va lua sfarsit, pentru ca banca creditoare si-a pierdut rabdarea! Aceasta a declarat ca va recurge si la alte metode legale, in cazul in care pana la data mentionata nu se va achita cel putin o parte importanta din datorii”, a declarat organizatorul lichidarii, Hans-Joachim Breier.
Pentru a forta vanzarea produselor, Breier a fost autorizat sa reduca si mai mult preturile – daca este necesar, pana la 67% din valoarea estimata! Pentru a permite celor interesati sa inspecteze si sa evalueze pentru ultima data vasta colectie si pentru a-si cumpara piesele cele mai frumoase, hala G1 din incinta Complexului Expozitional Romexpo din Bucuresti (langa „World Trade Center Bucuresti” din sectorul 1, acces catre hala de pe Bulevardul Expozitiei / intrarea C, locuri de parcare gratuite direct in fata halei, telefon 02 12 / 07 70 44) va fi deschisa vineri, 14 martie, si sambata, 15 martie, intre orele 10.00 – 19.00, precum si, suplimentar, duminica, 16 martie, intre orele 11.00 – 18.00; apoi, ultima zi in care va avea loc vanzarea publica va fi ziua de luni, 17 martie, intre orele 10.00 – 19.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri